Webplatform voor beheer eigen communicatie

Met ons webplatform MySmartcom bieden we bedrijven en organisaties een totaaloplossing voor het geautomatiseerde beheer van al hun print- en communicatiematerialen. Klanten die werken met My Smartcom beschikken over een beveiligde interne webshop.

Staat u voor een uitdaging?

We gaan ze samen aan!

Maak hier uw afspraak

beveiligde webshop

MySmartcom is een  web to print-plaftorm; een beveiligde webshop. Via deze webshop bestellen of downloaden de verschillende geregistreerde gebruikers (afdelingen, vestigingen, filialen, diensten, individuele medewerkers,...) volgens de toegekende rechten en goedkeuringsflows de gewenste interne en externe printmaterialen. Denk daarbij aan visitekaartjes, drukwerk, gepersonaliseerde brochures, het raadplegen en downloaden van digitale documenten,…. 

Productie & logistiek

Wij nemen de volledige logistieke afhandeling op ons. Gepersonaliseerde folders en documenten produceren we on demand en verzenden we rechtstreeks naar de bestemmeling of naar een centraal distributiepunt. Indien gewenst beheren we proactief de vereiste stock voor een snelle uitlevering. Track & Trace van verstuurde pakketten, betalingen via facturatie met bv. vermelding van PO-nummers of betalingen online zijn eveneens mogelijk.

efficiënt en effectief

Dankzij MySmartcom optimaliseren we de interne bedrijfsprocessen, geven we een inzicht in het gebruik van communicatietools (zowel op papier als digitaal), besparen we kosten, waken we over het correcte gebruik van communicatiemiddelen en de toepassing van de huisstijl, beheren we de eventuele voorraad en tonen we in real time de opvolging van lopende bestellingen.

GEBRUIK(er)SVRIENDELIJK 

MySmartcom wordt aangepast aan de look & feel van de klant. De gebruiker werkt in de eigen taal en heeft toegang tot de vooraf bepaalde content.  Het platform is cloud based dus altijd en overal toegankelijk.  MySmartcom is eenvoudig in gebruik, er is geen opleiding voor nodig. Het betreft een eigen ontwikkeling waardoor ook extra maatwerk mogelijk is.